Falcon

Osoby

Jan Bradáč

Producent, Námět, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Aristokratka ve varu

2024, Local Distributor

Matka v trapu

2024, Local Distributor

Tajemství a smysl života

2023, Local Distributor

Moje nová tvář

2023, Local Distributor

Jak přežít svého muže

2023, Local Distributor

Pánský klub

2022, Local Distributor

Stínohra

2022, Local Distributor

Grand Prix

2022, Local Distributor

Za vším hledej ženu

2022, Local Distributor

Velká premiéra

2022, Local Distributor

Zátopek

2021, Local Distributor

Marťanské lodě

2021, Local Distributor

Stingl - Malý velký Okima

2021, Local Distributor

Jednotka intenzivního života

2021, Local Distributor

Chyby

2021, Local Distributor

Večírek

2021, Local Distributor

Případ mrtvého nebožtíka

2020, Local Distributor

Bourák

2020, Local Distributor

Zpráva

2020, Local Distributor

Můj příběh

2020, Local Distributor

Modelář

2020, Local Distributor

Poslední aristokratka

2019, Local Distributor

Na střeše

2019, Local Distributor

Národní třída

2019, Local Distributor

Úhoři mají nabito

2019, Local Distributor

Velké dobrodružství Čtyřlístku

2019, Local Distributor

Toman

2018, Local Distributor

Ten, kdo tě miloval

2018, Local Distributor

Čertí brko

2018, Local Distributor

Dobrá smrt

2018, Local Distributor

Prezident Blaník

2018, Local Distributor

Miss Hanoi

2018, Local Distributor

Zlatý podraz

2018, Local Distributor

Kvarteto

2017, Local Distributor

Bába z ledu

2017, Local Distributor

Špína

2017, Local Distributor

Bajkeři

2017, Local Distributor

Nikdy nejsme sami

2016, Local Distributor

Lichožrouti

2016, Local Distributor

Instalatér z Tuchlovic

2016, Local Distributor

Smrtelné historky

2016, Local Distributor

Wilsonov

2015, Local Distributor

Kobry a užovky

2015, Local Distributor

Rytmus: sídliskový sen

2015, Local Distributor

Ztraceni v Mnichově

2015, Local Distributor

Vybíjená

2015, Local Distributor

Babovřesky 3

2015, Local Distributor

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov

2015, Local Distributor

Pojedeme k moři

2014, Local Distributor

Dědictví aneb Kurva se neříká

2014, Local Distributor

Něžné vlny

2014, Local Distributor

Pohádkář

2014, Local Distributor

Fair Play

2014, Local Distributor

Babovřesky 2

2014, Local Distributor

Zejtra napořád

2014, Local Distributor

10 pravidel jak sbalit holku

2014, Local Distributor

Křídla Vánoc

2013, Local Distributor

Jako nikdy

2013, Local Distributor

Líbánky

2013, Local Distributor

Klauni

2013, Local Distributor

Carmen

2013, Local Distributor

Hořící keř

2013, Local Distributor

Babovřesky

2013, Local Distributor

Líbáš jako ďábel

2012, Production Company

Váňa

2012, Local Distributor

Země česká, domov Tvůj!

2012, Local Distributor

Vrásky z lásky

2012, Local Distributor

Ve stínu

2012, Local Distributor

Čtyři slunce

2012, Local Distributor

Dům

2011, Local Distributor

Muži v naději

2011, Local Distributor

Hranaři

2011, Local Distributor

Czech Made Man

2011, Local Distributor

Ženy v pokušení

2010, Local Distributor

Doktor od Jezera hrochů

2010, Local Distributor

Piko

2010, Local Distributor

Mamas & Papas

2010, Local Distributor

Kuky se vrací

2010, Local Distributor

Občanský průkaz

2010, Local Distributor

Líbáš jako Bůh

2009, Production Company, Local Distributor

Ocas ještěrky

2009, Local Distributor

Protektor

2009, Local Distributor

El Paso

2009, Local Distributor

Zapomenuté transporty do Polska

2009, Local Distributor

Dobře placená procházka

2009, Local Distributor

3 sezóny v pekle

2009, Local Distributor

Nejkrásnější hádanka

2008, Local Distributor, Co-production Company

Nestyda

2008, Local Distributor

Taková normalní rodinka

2008, Local Distributor

U mě dobrý

2008, Local Distributor

Hlídač č. 47

2008, Local Distributor

Anglické jahody

2008, Local Distributor

Na vlastní nebezpečí

2008, Local Distributor

Svatba na bitevním poli

2008, Local Distributor

Gympl

2007, Local Distributor

Medvídek

2007, Local Distributor

Roming

2007, Local Distributor

Jedné noci v jednom městě

2007, Local Distributor

Vratné lahve

2007, Local Distributor

Ro(c)k podvraťáků

2006, Local Distributor

Rafťáci

2006, Local Distributor

Jak se krotí krokodýli

2006, Local Distributor

Účastníci zájezdu

2006, Local Distributor

Fimfárum z druhé kapsy

2006, Local Distributor

Kráska v nesnázích

2006, Local Distributor

Velká voda

2005, Local Distributor

Kousek nebe

2005, Local Distributor

Horem pádem

2004, Local Distributor, Production Company

Jak básníci neztrácejí naději

2004, Local Distributor

Snowboarďáci

2004, Local Distributor

Non plus ultras

2004, Local Distributor

Želary

2003, Local Distributor

Quartétto

2003, Local Distributor

Pupendo

2003, Local Distributor

Ničeho nelituji

2003, Local Distributor

Nevěrné hry

2003, Local Distributor

Kruté radosti

2003, Local Distributor

Rok ďábla

2002, Local Distributor, Co-production Company

Zatracení

2002, Local Distributor

Únos domů

2002, Local Distributor

Fimfárum Jana Wericha

2002, Local Distributor

The Plastic People of the Universe

2001, Local Distributor

Jak ukrást Dagmaru

2001, Local Distributor

Paralelní světy

2001, Local Distributor

Z pekla štěstí 2

2001, Local Distributor

Cabriolet

2001, Local Distributor

Babí léto

2001, Local Distributor

Cesta z města

2000, Local Distributor

Ene Bene

2000, Local Distributor

Anděl Exit

2000, Local Distributor

Panství

1999, Local Distributor

Praha očima…

1999, Local Distributor

Všichni moji blízcí

1999, Local Distributor

Je třeba zabít Sekala

1998, Local Distributor

Rychlé pohyby očí

1998, Local Distributor

Česká soda

1998, Local Distributor

Nejasná zpráva o konci světa

1997, Local Distributor

Holčičky na život a na smrt

1996, Local Distributor

Má je pomsta

1995, Local Distributor

Hrad z písku

1994, Local Distributor

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás