PubRes

Osoby

Zuzana Mistríková

Kontaktní osoba
Slovakia

Filmografie

Alchymická pec

2020, Co-production Company

Červená

2017, Co-production Company

Chyby

2021, Co-production Company

Grand Prix

2022, Co-production Company

Občanský průkaz

2010, Co-production Company

Hmyz

2018, Co-production Company

Povolení k pobytu

2022, Production Company

Jako nikdy

2013, Co-production Company

Meky

2020, Co-production Company

Smrtelné historky

2016, Co-production Company

Na značky!

2021, Production Company

Místa

2014, Co-production Company

Rekonstrukce okupace

2021, Co-production Company

Bourák

2020, Co-production Company

Poslední aristokratka

2019, Co-production Company

Mečiar

2017, Production Company

Lichožrouti

2016, Co-production Company

Nabarvené ptáče

2019, Co-production Company

Učitelka

2016, Production Company

Toman

2018, Co-production Company

Hodinářův učeň

2019, Co-production Company

vlna vs. břeh

2014, Co-production Company, World Sales

Wilsonov

2015, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás