Barrandov Studio

Filmografie

Bestiář

2007, Co-production Company

Kačenka a strašidla

1993, World Sales

Colette

2013, Co-production Company

Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů

2013, Co-production Company

Don Gio

1992, Co-production Company

Prach

2015, Co-production Company

Myši patří do nebe

2021, Co-production Company

Fair Play

2014, Co-production Company

Zahradnictví: Dezertér

2017, Co-production Company

Zahradnictví: Rodinný přítel

2017, Co-production Company

Zahradnictví: Nápadník

2017, Co-production Company

Zlatý podraz

2018, Co-production Company

Krvavý román

1993, World Sales

Mistři

2004, Co-production Company

Šarlatán

2020, Co-production Company

Obsluhoval jsem anglického krále

2006, Co-production Company

Já, Olga Hepnarová

2016, Co-production Company

Bába z ledu

2017, Co-production Company

Ve stínu

2012, Co-production Company

Kryštof

2021, Co-production Company

Křižáček

2017, Co-production Company

Ztraceni v Mnichově

2015, Co-production Company

Šílení

2005, Co-production Company

Maharal – Tajemství talismanu

2007, Co-production Company

Záhada hlavolamu

1993, World Sales

O rodičích a dětech

2008, Co-production Company

Vrásky z lásky

2012, Co-production Company

Na střeše

2019, Co-production Company

Tenkrát v ráji

2016, Co-production Company

Jedna ruka netleská

2003, Co-production Company

Rudý kapitán

2016, Co-production Company

Sněží!

2019, Co-production Company

Kamenný most

1996, World Sales

Slunce, seno, erotika

1991, Co-production Company

Bábovky

2020, Co-production Company

Černí baroni

1992, Production Company

Čert ví proč

2003, Co-production Company

Hastrman

2018, Co-production Company

Nejkrásnější hádanka

2008, Production Company

Čertí brko

2018, Co-production Company

Toman

2018, Co-production Company

Underground

1996, World Sales

Zátopek

2021, Co-production Company

Želary

2003, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás