Charlies Bratislava

Filmografie

Modré z nebe

1997, Production Company

…ani smrt nebere

1996, Co-production Company

Král zlodějů

2004, Production Company

Orbis Pictus

1997, Production Company

Vášnivý polibek

1995, Production Company

Quartétto

2003, Production Company

Zahrada

1995, Production Company

Krajinka

2001, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás