Fog'n'Desire Films

Osoby

Viktor Tauš

Režie, Producent, Hrají, Scénář, Námět, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Poslední plavky

2007, Production Company

Láska soudruhu!

2013, Co-production Company

Klauni

2013, Production Company

Zahradnictví: Dezertér

2017, Production Company

Zahradnictví: Rodinný přítel

2017, Production Company

Zahradnictví: Nápadník

2017, Production Company

Domácí péče

2015, Co-production Company

Líbánky

2013, Production Company

Chvilky

2018, Production Company

Rudý kapitán

2016, Production Company

Dům

2011, Production Company, World Sales

Červený pavouk

2015, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás