Happy Celluloid

Osoby

Milan Cieslar

Režie, Producent, Scénář, Střih
Czech Republic

Filmografie

Krev zmizelého

2005, Production Company

Colette

2013, Production Company

Duše jako kaviár

2004, Production Company

Život je život

2015, Co-production Company

Láska je láska

2012, Production Company

Dešťová víla

2010, Production Company

Pramen života

2000, Production Company

Jak chutná smrt

1995, Production Company

Dvě nevěsty a jedna svatba

2018, Production Company

Věčně tvá nevěrná

2017, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás