Aerofilms

Osoby

Anna Lísalová

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Tiché doteky

2019, Local Distributor

Strnadovi

2017, Local Distributor

Soukromý vesmír

2012, Local Distributor

Královská aféra

2012, Local Distributor

Alois Nebel

2011, Local Distributor

Stále spolu

2014, Local Distributor

Amerika

2015, Local Distributor

A pak přišla láska...

2022, Local Distributor

Zkouška umění

2022, Local Distributor

Láska pod kapotou

2021, Local Distributor

Auto*Mat

2009, Local Distributor

Smolný pich aneb Pitomý porno

2021, Local Distributor

Milovaní

2011, Local Distributor

Lidi krve

2021, Local Distributor

Hranice lásky

2022, Local Distributor

V síti

2020, Local Distributor

Červená

2017, Local Distributor

Občan Havel

2008, Local Distributor

Občan K.

2012, Local Distributor

Jak se vaří dějiny

2009, Local Distributor

Šmejdi

2013, Local Distributor

DK

2013, Local Distributor

Zkáza krásou

2016, Local Distributor

Zoufalci

2009, Local Distributor

Každá minuta života

2021, Local Distributor

Plná 6

2022, Local Distributor

Odpad město smrt

2012, Local Distributor

Bohu žel

2018, Local Distributor

Evangelium podle Brabence

2014, Local Distributor

Je nám spolu dobře

2014, Local Distributor

Sami doma

2022, Local Distributor

Sejdeme se v Eurocampu

2006, Local Distributor

Ivetka a hora

2008, Local Distributor

Katka

2010, Local Distributor

King Skate

2018, Local Distributor

Opři žebřík o nebe

2014, Local Distributor

Nezanechat stopy

2021, Local Distributor

Kupředu levá, kupředu pravá

2006, Local Distributor

Život s Kašparem

2013, Local Distributor

Mallory

2015, Local Distributor

Marcela

2007, Local Distributor

Manželské etudy: Nová generace

2019, Local Distributor

Zázrak

2013, Local Distributor

Zrcadla ve tmě

2021, Local Distributor

Můj otec Antonín Kratochvíl

2020, Local Distributor

Moje slunce Mad

2021, Local Distributor

Olga

2014, Local Distributor

Out

2017, Local Distributor

Svéráz českého rybolovu

2021, Local Distributor, Production Company

Polski film

2012, Local Distributor

Hledá se prezident

2013, Local Distributor

PSH Nekonečný příběh

2022, Local Distributor

Svědkové Putinovi

2018, Local Distributor

René

2008, Local Distributor

René - Vězeň svobody

2021, Local Distributor

Služebníci

2020, Local Distributor

Krátká dlouhá cesta

2009, Local Distributor

Tantra

2011, Local Distributor

Po dlouhé noci den

2011, Local Distributor

Největší přání

2012, Local Distributor

Plán

2014, Local Distributor

Websterovi ve filmu

2022, Local Distributor

Ti, kteří tancují ve tmě

2022, Local Distributor

Cesta do lesa

2012, Local Distributor

Zítra se bude...

2010, Local Distributor

Tomorrow Will Be Better

2012, Local Distributor

Parádně pokecal

2014, Local Distributor

Trabantem do posledního dechu

2016, Local Distributor

Trabantem až na konec světa

2014, Local Distributor

Trabantem tam a zase zpátky

2019, Local Distributor

Trafačka – Chrám svobody

2011, Local Distributor

Postiženi muzikou

2019, Local Distributor

Vojta Lavička: Nahoru a dolů

2013, Local Distributor

vlna vs. břeh

2014, Local Distributor

Vítejte v KLDR!

2008, Local Distributor

Když kámen promluví

2011, Local Distributor

Rok konopí

2012, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás