Zdeněk Troška

Režie , Scénář , Námět

Filmografie

Andělská tvář

2002, Režie, Scénář

Babovřesky

2013, Režie, Scénář

Babovřesky 2

2014, Režie, Scénář

Babovřesky 3

2015, Režie, Scénář

Čertova nevěsta

2011, Režie, Scénář

Čertoviny

2018, Režie, Scénář

Zakleté pírko

2019, Režie, Scénář, Námět

Kameňák

2003, Režie, Scénář

Kameňák 2

2004, Režie, Scénář

Kameňák 3

2005, Režie, Scénář

Z pekla štěstí

1999, Režie, Scénář

Z pekla štěstí 2

2001, Režie, Scénář

Princezna ze mlejna 2

2000, Režie, Scénář

Slunce, seno, erotika

1991, Režie, Scénář, Námět

Doktor od Jezera hrochů

2010, Režie, Scénář

Nejkrásnější hádanka

2008, Režie, Scénář

Strašidla

2016, Režie, Scénář

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás