Jiří Schmitzer

Hrají

Filmografie

7 dní hříchů

2012, Hrají

Amerika

1994, Hrají

Bumerang

1997, Hrají

Kytice

2000, Hrají

Kanárek

1999, Hrají

Perníková věž

2002, Hrají

Daria

2020, Hrají

Lesní chodci

2003, Hrají

Hlava - ruce - srdce

2010, Hrají

Padesátka

2015, Hrají

U mě dobrý

2008, Hrají

Jako nikdy

2013, Hrají

Staříci

2019, Hrají

Kvarteto

2017, Hrají

Černí baroni

1992, Hrají

Gympl

2007, Hrají

Zdivočelá země

1997, Hrají

Krajinka

2001, Hrají

Cesta do lesa

2012, Hrají

Akáty bílé

1997, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás