Negativ

Pavel Strnad

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Tiché doteky

2019, Producent

Venkovský učitel

2008, Producent

Strnadovi

2017, Producent

Soukromý vesmír

2012, Producent

Alois Nebel

2011, Producent

Modrý tygr

2012, Producent

Jak se vaří dějiny

2009, Producent

Fair Play

2014, Producent

Nevěrné hry

2003, Producent

Čtyři slunce

2012, Producent

Domov

2008, Producent

Mistři

2004, Producent

Bába z ledu

2017, Kontaktní osoba, Producent

Ani ve snu!

2016, Producent

Indiánské léto

1995, Producent

Katka

2010, Producent

Budiž světlo

2019, Producent

Mallory

2015, Producent

Marcela

2007, Producent

Národní třída

2019, Kontaktní osoba, Producent

Prezident Blaník

2018, Producent

Hledá se prezident

2013, Producent

Protektor

2009, Producent

René

2008, Producent

René - Vězeň svobody

2021, Producent

Štěstí

2005, Producent

Šeptej

1996, Producent

Rok ďábla

2002, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás