Boleslav Polívka

Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Akumulátor 1

1994, Hrají

Anděl Páně 2

2016, Hrají

Vyhnání z ráje

2001, Scénář, Hrají

Bathory

2008, Hrají

Bolero

2004, Hrají

Kytice

2000, Hrají

Pelíšky

1999, Hrají

Řachanda

2016, Hrají

Musíme si pomáhat

2000, Hrají

Útěk do Budína

2003, Hrají

…ani smrt nebere

1996, Hrají

Zapomenuté světlo

1996, Hrají

Děda

2016, Hrají

Srdce na dlani

2022, Hrají

Domácí péče

2015, Hrají

Manžel na hodinu

2016, Hrají

Hodinový manžel

2014, Hrají

U mě dobrý

2008, Hrají

Král Ubu

1996, Hrají

Pirko

2016, Hrají

Muži v naději

2011, Hrají

Operace Dunaj

2009, Hrají

Cesta z města

2000, Hrají

Tátova volha

2018, Hrají

Pupendo

2003, Hrají

Tichý společník

2020, Hrají

Revival

2013, Hrají

Roming

2007, Hrají

Ostrov svaté Heleny

2011, Hrají

Signál

2012, Hrají

Skřítek

2005, Hrají

Malé oslavy

2008, Hrají

Štěstí

2005, Hrají

Suzanne

1996, Hrají

Kovář z Podlesí

2013, Hrají

Pánský klub

2022, Hrají

Největší dar

2020, Hrají

Dědictví aneb kurvahošigutntag

1992, Scénář, Námět, Hrají

Dědictví aneb Kurva se neříká

2014, Scénář, Hrají

V peřině

2011, Hrají

Cesta domů

2021, Hrají

Tři bratři

2014, Hrají

Ulovit miliardáře

2009, Hrají

Cesta do lesa

2012, Hrají

Z města cesta

2002, Hrají

Akáty bílé

1997, Hrají

Ženská na vrcholu

2019, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás