Czech Republic , Cinepoint

Alice Tabery

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Janžurka

2024, Kontaktní osoba, Producent

Atirkul v zemi opravdových mužů

2023, Kontaktní osoba

Adam Ondra: Posunout hranice

2022, Kontaktní osoba, Producent

Rekonstrukce okupace

2021, Kontaktní osoba, Producent

Na značky!

2021, Kontaktní osoba, Producent

Jan Jedlička: Stopy krajiny

2020, Producent, Kontaktní osoba

Nomád ve městě

2020, Producent

Epidemie svobody

2017, Kontaktní osoba, Producent

Eva Nová

2015, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás