Cinepoint

Osoby

Alice Tabery

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Adam Ondra: Posunout hranice

2022, Production Company

Cinémensonge (Film-lež)

2008, Production Company

Epidemie svobody

2017, Production Company

Nomád ve městě

2020, Production Company

Na značky!

2021, Local Distributor, Production Company

Rekonstrukce okupace

2021, Local Distributor, Production Company

Jan Jedlička: Stopy krajiny

2020, Local Distributor, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás