Vít Janeček

Czech Republic , D1film

Vít Janeček

Režie , Producent , Scénář , Námět , Kamera , Střih , Zvuk , Hudba , Kontaktní osoba

Filmografie

Lišejníky

2024, Kontaktní osoba, Producent

Olympijský mezičas

2023, Kontaktní osoba, Producent

Zešílet

2022, Producent, Střih, Kontaktní osoba

Očista

2021, Kontaktní osoba, Producent

Bydlet proti všem

2021, Kontaktní osoba, Producent

Láska pod kapotou

2021, Kontaktní osoba, Producent

Univerzity a svoboda

2019, Režie, Producent, Scénář, Střih, Námět

Ukradený stát

2019, Kontaktní osoba

Obléhání města

2019, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Střih, Zvuk, Námět

Selský rozum

2017, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Střih, Zvuk, Námět

Český Alláh

2017, Kontaktní osoba, Střih, Hudba

Těžká volba

2016, Producent, Scénář, Střih

Mnich

2014, Producent

Závod ke dnu

2011, Režie, Scénář

Ivetka a hora

2008, Režie, Scénář

Dějiny Jaroslava Šabaty

2007, Režie, Scénář

Bitva o život

2000, Režie, Scénář, Kamera

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás