D1film

Osoby

Vít Janeček

Režie, Producent, Scénář, Námět, Kamera, Střih, Zvuk, Hudba, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Lišejníky

2024, Production Company, Local Distributor

Olympijský mezičas

2023, Production Company

Zešílet

2022, Local Distributor, Production Company

Očista

2021, Production Company

Bydlet proti všem

2021, Production Company

Láska pod kapotou

2021, Production Company

Univerzity a svoboda

2019, Production Company

Ukradený stát

2019, Local Distributor, Co-production Company

Obléhání města

2019, Production Company

Selský rozum

2017, Production Company

Český Alláh

2017, Co-production Company

Těžká volba

2016, Production Company

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás