FAMU

Ondřej Šejnoha

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

O-chlup

2019, Producent

Na konec spirály

2022, Producent

Carp Xmass

2022, Producent

Prázdniny

2018, Producent

Nebát se ničeho

2019, Producent

Budovatelé říše

2018, Producent

Všechno má svůj čas

2017, Producent

Kdo se se mnou zatočí

2019, Producent

Lidi

2022, Producent

Iluze

2018, Producent

Musí to být bolestivý

2020, Producent

Na okraji

2018, Producent

Furiant

2015, Producent

Hra

2019, Producent

Plus jeden

2019, Producent

Praho, má lásko

2012, Producent

Postup práce

2021, Producent

Rudé boty

2021, Producent

Road-Movie

2015, Producent

M e z e r y

2020, Producent

Serpentis

2022, Producent

Schránky

2022, Producent

Sestry

2021, Producent

Cukr a sůl

2018, Producent

Tambylles

2012, Producent

Kopřiva

2017, Producent

Kamion

2017, Producent

Podle Sylvie

2019, Kontaktní osoba, Producent

White Room

2021, Kontaktní osoba, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás