Daniel Němec

Zvuk , Hudba

Filmografie

Mlčeti zlato

2010, Zvuk

Občan Havel

2008, Zvuk

Cesta vzhůru

2015, Zvuk

Nachové plachty

2001, Zvuk

Česká soda

1998, Zvuk

Nevěrné hry

2003, Zvuk

Poupata

2011, Zvuk

Lištičky

2009, Zvuk

Il Boemo

2022, Zvuk

V tichu

2014, Zvuk

V Mosulu

2018, Hudba

Na sever

2015, Zvuk

Katka

2010, Zvuk

Marian

1996, Zvuk

Děti noci

2008, Zvuk

Paralelní světy

2001, Zvuk

Mír jejich duši

2005, Zvuk

Praha očima…

1999, Zvuk

Musím tě svést

2002, Zvuk

Skokan

2017, Zvuk

Skřítek

2005, Zvuk

Čert ví proč

2003, Zvuk

Čtyři dohody

2013, Zvuk

Oběti a vrazi

2000, Zvuk

Vierka

2005, Zvuk

Nikdy nejsme sami

2016, Zvuk

Všechno bude

2018, Zvuk

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás