Filip Blažek

Režie , Hrají , Scénář , Animace

Filmografie

Zejtra napořád

2014, Hrají

Andílci za školou

2022, Hrají

Andělská tvář

2002, Hrají

Prázdniny

2018, Režie, Scénář, Animace

Dukátová skála

2018, Hrají

Peklo s princeznou

2009, Hrají

Pepa

2018, Hrají

Špindl 2

2019, Hrají

Nesmrtelná teta

1993, Hrají

O perlové panně

1997, Hrají

Probudím se včera

2012, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás