Radim Procházka

Czech Republic , Kuli Film , Produkce Radim Procházka

Radim Procházka

Režie , Producent , Scénář , Námět , Kamera , Kontaktní osoba

Filmografie

Lawrence z Morávie

2024, Kontaktní osoba, Producent

Planeta Praha

2022, Kontaktní osoba, Producent, Scénář, Námět

Asanace

2022, Námět, Režie, Producent, Scénář

Pongo Calling

2022, Kontaktní osoba, Producent

Komuna

2020, Kontaktní osoba

Máme na víc

2018, Režie, Producent, Scénář

Neklidná hranice

2018, Kontaktní osoba

Planeta Česko

2017, Kontaktní osoba, Producent, Námět

Slepý Gulliver

2016, Producent

Cesta do Říma

2015, Producent

Prach

2015, Kontaktní osoba, Producent

Pupek nebe

2012, Režie, Scénář

Rodina je základ státu

2011, Producent

Největší z Čechů

2010, Producent

Děti našich rodičů

2009, Producent

Papírový atentát

2007, Scénář, Režie, Producent

Pravidla lži

2006, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás