CinemArt

Osoby

Marek Jeníček

Scénář, Kontaktní osoba
Czech Republic

Aleš Tříska

Producent

Filmografie

25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna

2010, Local Distributor, Co-production Company

Vánoční příběh

2022, Local Distributor

Muž zbavený tíže

2021, Local Distributor

Příliš mladá noc

2012, Local Distributor

Poustevna, das ist Paradies

2007, Local Distributor

Alchymická pec

2020, Local Distributor

Andělé všedního dne

2014, Local Distributor

Arvéd

2022, Local Distributor

Chata na prodej

2018, Local Distributor

Bella Mia

2013, Co-production Company, Local Distributor

Atlas ptáků

2021, Local Distributor

Modrý tygr

2012, Local Distributor

Buko

2022, Local Distributor

Cesta vzhůru

2015, Local Distributor

Žáby bez jazyka

2019, Local Distributor

Tmavomodrý svět

2001, Local Distributor

Čertoviny

2018, Local Distributor

Deníček moderního fotra

2021, Local Distributor

Domestik

2018, Local Distributor

Hry prachu

2002, Local Distributor

Mimořádná událost

2022, Local Distributor, Co-production Company

Zakleté pírko

2019, Local Distributor

Myši patří do nebe

2021, Local Distributor

Rodinný film

2015, Local Distributor

Od višní do višní

2011, Local Distributor

Zahradnictví: Dezertér

2017, Local Distributor

Zahradnictví: Rodinný přítel

2017, Local Distributor

Zahradnictví: Nápadník

2017, Local Distributor

Generace 60

2010, Local Distributor, Production Company

Hany

2014, Co-production Company

Hurvínek a kouzelné muzeum

2017, Local Distributor

Srdce na dlani

2022, Local Distributor

Jak jsme hráli čáru

2014, Local Distributor

Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště

2005, Local Distributor, Co-production Company

Husiti

2013, Local Distributor, Co-production Company

Mistři

2004, Local Distributor

Šarlatán

2020, Local Distributor

Identita ES

2022, Local Distributor

Ani ve snu!

2016, Local Distributor

Hmyz

2018, Local Distributor

Ostrov

2023, Local Distributor, Co-production Company

…a bude hůř

2007, Local Distributor

Jan Palach

2018, Local Distributor

Jiří Trnka - Nalezený přítel

2019, Local Distributor

Karel Reisz - Ten filmový život

2012, Co-production Company

Kolja

1996, Co-production Company

Kunstkamera

2022, Local Distributor

Budiž voda!

2021, Local Distributor

Minuta věčnosti

2021, Local Distributor

Hranice stínu

1997, Local Distributor

Křižáček

2017, Local Distributor

Pátá loď

2017, Local Distributor

Samotáři

2000, Co-production Company, Local Distributor

Ztraceni v ráji

2021, Local Distributor

Láska shora

2002, Local Distributor

Čtyřlístek ve službách krále

2013, Local Distributor, Co-production Company

Až do města Aš

2012, Local Distributor

Po čem muži touží 2

2022, Local Distributor, Co-production Company

Kuličky

2008, Local Distributor, Co-production Company

Nesvatbov

2010, Local Distributor

Micimutr

2011, Local Distributor

Miloš Forman: Co tě nezabije...

2009, Local Distributor

Ministerstvo lásky

2016, Local Distributor

Zázrak

2021, Local Distributor

Chvilky

2018, Local Distributor

Můj pes Killer

2013, Local Distributor

Môj dedo spadol z Marsu

2019, Local Distributor

Staříci

2019, Local Distributor

Jedna ruka netleská

2003, Local Distributor, Co-production Company

Jedině Tereza

2021, Local Distributor, Co-production Company

Přes prsty

2019, Local Distributor

Vlastníci

2019, Local Distributor, Production Company

Tátova volha

2018, Local Distributor

Známí neznámí

2021, Local Distributor

Místa

2014, Local Distributor, Co-production Company

Návrat idiota

1999, Local Distributor

Burácení

2014, Local Distributor

Zpráva o záchraně mrtvého

2021, Local Distributor

Řekni to psem

2022, Local Distributor

Sviňa

2020, Local Distributor

Na krátko

2018, Local Distributor

Teroristka

2019, Local Distributor

Výlet

2002, Local Distributor

Smutek paní Šnajderové

2008, Local Distributor

Ubal a zmiz

2021, Local Distributor

Přes kosti mrtvých

2017, Local Distributor

Otázky pana Lásky

2013, Local Distributor

Bezva ženská na krku

2016, Co-production Company

Bábovky

2020, Co-production Company, Local Distributor

Abstinent

2019, Local Distributor

Kurz manželské touhy

2021, Local Distributor, Co-production Company

Piargy

2022, Local Distributor

Sluneční stát

2005, Local Distributor, Co-production Company

Kráva

1996, Local Distributor

Zakletá jeskyně

2022, Local Distributor

Babička

2009, Local Distributor, Co-production Company

Hastrman

2018, Local Distributor

Služka

2022, Local Distributor

Karamazovi

2008, Local Distributor

Krajinka

2001, Local Distributor

Posel

2012, Local Distributor

Jízda

1994, Local Distributor

Divadlo Svoboda

2011, Local Distributor

Teorie tygra

2016, Local Distributor

Bez doteku

2013, Local Distributor

Mars

2018, Local Distributor

Neznámý

2020, Local Distributor

My 2

2014, Local Distributor, Co-production Company

Husí kůže - Zimomriavky

2014, Local Distributor, Co-production Company

Kibera: Příběh slumu

2018, Local Distributor

Po čem muži touží

2018, Local Distributor

Akáty bílé

1997, Local Distributor

Divoké včely

2001, Local Distributor

Všechno bude

2018, Local Distributor

Ženy v běhu

2019, Local Distributor, Co-production Company

Mladí muži poznávají svět

1996, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás