Bioscop

Filmografie

11 barev ptáčete

2020, Local Distributor

Poslední plavky

2007, Local Distributor

Masaryk

2016, Local Distributor

Zbožňovaný

2021, Local Distributor

Všechno nebo nic

2017, Local Distributor

Po strništi bos

2017, Local Distributor

Bestiář

2007, Local Distributor

Betlémské světlo

2022, Local Distributor

Přání k narozeninám

2022, Local Distributor

Krev zmizelého

2005, Local Distributor

Po hlavě do prdele

2006, Local Distributor

Autopohádky

2011, Local Distributor, World Sales

Záblesky chladné neděle

2012, Local Distributor

Colette

2013, Local Distributor

Duše jako kaviár

2004, Local Distributor, Production Company

Příliš osobní známost

2020, Local Distributor

František je děvkař

2008, Local Distributor

Román pro ženy

2005, Local Distributor

Gangster Ka

2015, Local Distributor

Ghoul

2015, Local Distributor

Bobule

2008, Local Distributor

Štěstí je krásná věc

2020, Local Distributor

Peklo s princeznou

2009, Local Distributor

Miluji tě modře

2017, Local Distributor

Obsluhoval jsem anglického krále

2006, Local Distributor, Production Company

Jménem krále

2009, Local Distributor

Jánošík. Pravdivá historie

2009, Local Distributor

Král zlodějů

2004, Local Distributor

Laputa

2015, Local Distributor

Vyšehrad: Fylm

2022, Local Distributor

Lidice

2011, Local Distributor

Přijde letos Ježíšek ?

2013, Local Distributor

Martin a Venuše

2013, Local Distributor

Jan Žižka

2022, Local Distributor

Ztracen 45

2014, Local Distributor

Prachy dělaj člověka

2006, Local Distributor

O rodičích a dětech

2008, Local Distributor

Století Miroslava Zikmunda

2014, Local Distributor

Pat a Mat - Zimní radovánky

2018, Local Distributor

Pat a Mat znovu v akci

2018, Local Distributor

Pat a Mat: Kutilské trampoty

2019, Local Distributor

Fotograf

2015, Local Distributor

Česká RAPublika

2008, Local Distributor

Skleněný pokoj

2019, Local Distributor

Příběh kmotra

2013, Local Distributor

2Bobule

2009, Local Distributor

3Bobule

2020, Local Distributor

Tlumočník

2018, Local Distributor

Muž se zaječíma ušima

2020, Local Distributor

Tajemství staré bambitky 2

2021, Local Distributor

Nabarvené ptáče

2019, Local Distributor

Pražské orgie

2019, Local Distributor

Dešťová víla

2010, Local Distributor

Léto s gentlemanem

2019, Local Distributor

Tři bratři

2014, Local Distributor

Ulovit miliardáře

2009, Local Distributor

Tobruk

2008, Local Distributor

Dvě nevěsty a jedna svatba

2018, Local Distributor

Věčně tvá nevěrná

2017, Local Distributor

Panic je nanic

2006, Local Distributor, Co-production Company

Probudím se včera

2012, Local Distributor

Tady hlídám já

2012, Local Distributor

Přání Ježíškovi

2021, Local Distributor

Ženská na vrcholu

2019, Local Distributor

Příběhy obyčejného šílenství

2005, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás