Rudolf Biermann

Slovakia , IN Film Praha

Rudolf Biermann

Režie , Producent , Scénář , Kontaktní osoba

Filmografie

Fontána pro Zuzanu 2

1993, Producent

Masaryk

2016, Producent

Všichni moji blízcí

1999, Producent

Andělé všedního dne

2014, Producent

Na vlastní nebezpečí

2008, Producent

Modré z nebe

1997, Producent

Vybíjená

2015, Producent

…ani smrt nebere

1996, Producent

Cigán

2011, Producent

Účastníci zájezdu

2006, Producent

Nevinnost

2011, Producent

Kawasakiho růže

2009, Producent

Král zlodějů

2004, Producent

Román pro muže

2010, Producent

Orbis Pictus

1997, Producent

Vášnivý polibek

1995, Producent

Quartétto

2003, Producent

Jezerní královna

1998, Producent

Revival

2013, Producent

Roming

2007, Producent

Sviňa

2020, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář

1996, Producent

Nestyda

2008, Producent

Pták ohnivák

1997, Producent

Zahrada

1995, Producent

Skleněný pokoj

2019, Kontaktní osoba, Producent

Svatá čtveřice

2012, Producent

Kůň

2022, Producent

Tlumočník

2018, Producent

Krajinka

2001, Producent

Muž se zaječíma ušima

2020, Kontaktní osoba, Producent

Zítra se bude...

2010, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás