IN Film Praha

Osoby

Rudolf Biermann

Režie, Producent, Scénář, Kontaktní osoba
Slovakia

Filmografie

Fontána pro Zuzanu 2

1993, Production Company

Masaryk

2016, Production Company

Všichni moji blízcí

1999, Production Company

Andělé všedního dne

2014, Production Company

Na vlastní nebezpečí

2008, Production Company

Modré z nebe

1997, Co-production Company

Vybíjená

2015, Production Company

…ani smrt nebere

1996, Production Company

Román pro ženy

2005, Production Company

Cigán

2011, Production Company

Účastníci zájezdu

2006, Production Company

Nevinnost

2011, Production Company

Jánošík. Pravdivá historie

2009, Co-production Company

Kawasakiho růže

2009, Production Company

Král zlodějů

2004, Production Company

Román pro muže

2010, Production Company

Operace Dunaj

2009, Co-production Company

Orbis Pictus

1997, Co-production Company

Vášnivý polibek

1995, Co-production Company

Perfect Days - I ženy mají své dny

2011, Production Company

Jezerní královna

1998, Co-production Company

Revival

2013, Production Company

Roming

2007, Production Company

Sviňa

2020, Production Company

1996, Production Company

Nestyda

2008, Production Company

Případ nevěrné Kláry

2009, Production Company

Ústava

2016, Co-production Company

Pták ohnivák

1997, Co-production Company

Skleněný pokoj

2019, Production Company

Svatá čtveřice

2012, Production Company

Kůň

2022, Production Company

Tlumočník

2018, Production Company

Krajinka

2001, Production Company

Muž se zaječíma ušima

2020, Production Company

Zítra se bude...

2010, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás