Lukáš Milota

Kamera

Filmografie

Příliš mladá noc

2012, Kamera

Atlas ptáků

2021, Kamera

Rodinný film

2015, Kamera

Odpad město smrt

2012, Kamera

Gottland

2014, Kamera

Vzrušení

2016, Kamera

Kytlice, Zimmer Frei

2012, Kamera

Staříci

2019, Kamera

Cukr-blog

2014, Kamera

Postiženi muzikou

2019, Kamera

Až přijde válka

2018, Kamera

Všechno bude

2018, Kamera

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás