Space Films

Filmografie

…koně na betoně

1995, Local Distributor

Amerika

1994, Local Distributor

Šakalí léta

1993, Local Distributor, Production Company

Kanárek

1999, Local Distributor, Co-production Company

Kačenka a strašidla

1993, Local Distributor

Kačenka a zase ta strašidla

1993, Local Distributor

Občan Havel přikuluje

2009, Production Company

Spiklenci slasti

1996, Local Distributor

Pelíšky

1999, Local Distributor

Musíme si pomáhat

2000, Local Distributor

Nebát se a nakrást

1999, Local Distributor

Stůj, nebo se netrefím!

1998, Local Distributor

Krvavý román

1993, Local Distributor

Jak si zasloužit princeznu

1995, Local Distributor

Kolja

1996, Local Distributor

Lea

1997, Local Distributor

Vášnivý polibek

1995, Local Distributor

Lotrando a Zubejda

1997, Local Distributor

Postel

1998, Local Distributor

Černí baroni

1992, Local Distributor

Císař a tambor

1998, Local Distributor

Dědictví aneb kurvahošigutntag

1992, Local Distributor, Production Company, World Sales

Dědictví aneb Kurva se neříká

2014, Production Company

Do nebíčka

1997, Local Distributor

Válka barev

1995, Local Distributor

Báječná léta pod psa

1997, Local Distributor, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás