Magiclab

Filmografie

Mizející mlha

2021, Co-production Company

Bille

2018, Co-production Company

David

2015, Co-production Company

Šarlatán

2020, Co-production Company

Padesátka

2015, Co-production Company

Il Boemo

2022, Co-production Company

Cesta do Říma

2015, Co-production Company

King Skate

2018, Co-production Company

Krásno

2014, Co-production Company

Nezanechat stopy

2021, Co-production Company

Menandros & Thaïs

2016, Co-production Company

Môj dedo spadol z Marsu

2019, Co-production Company

Kdyby radši hořelo

2022, Co-production Company

Absence blízkosti

2017, Co-production Company

Nebezpečný svět Rajka Dolečka

2015, Co-production Company

Pánský klub

2022, Co-production Company

Poslední závod

2022, Co-production Company

Čertí brko

2018, Co-production Company

Hra

2019, Co-production Company

Cesta do lesa

2012, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás