Šimon Špidla

Režie , Scénář , Střih

Filmografie

8 hlav šílenství

2017, Střih

8. den války

2022, Střih

Mimořádná zpráva

2018, Střih

Good Old Czechs

2022, Střih

Gottland

2014, Střih

Mrtvá trať

2011, Režie, Scénář, Střih

Neviditelné krajiny

2022, Střih

Marta

2006, Střih

Nomád ve městě

2020, Střih

Očista

2021, Střih

Česká RAPublika

2008, Střih

Rekonstrukce okupace

2021, Střih

Po dlouhé noci den

2011, Střih

Ukradený stát

2019, Střih

Dva nula

2012, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás