Czech Television – Telexport

Filmografie

Kousek nebe

2005, World Sales

Královský slib

2001, World Sales

Amerika

1994, World Sales

Anděl Páně

2005, World Sales

Archa pro Vojtu

2002, World Sales

Andělské oči

1994, World Sales

Artuš, Merlin a Prchlíci

1995, World Sales

Babí léto

2001, World Sales

Podzimní návrat

2001, World Sales

Černobílá v barvě

1999, World Sales

Bolero

2004, World Sales

Krev zmizelého

2005, World Sales

Bumerang

1997, World Sales

Nuda v Brně

2003, World Sales

Výchova dívek v Čechách

1997, World Sales

Knoflíkáři

1997, World Sales

Jméno kódu: Rubín

1996, World Sales

Konto separato

1997, World Sales

Pelíšky

1999, World Sales

Mrtvej brouk

1998, World Sales

Musíme si pomáhat

2000, World Sales

Pusinky

2007, World Sales

Don Gio

1992, World Sales

Dvojrole

1999, World Sales

Fany

1995, World Sales

Sbohem, slunce

2002, World Sales

Lesní chodci

2003, World Sales

Zapomenuté světlo

1996, World Sales

Stůj, nebo se netrefím!

1998, World Sales

Hanele

1999, World Sales

Helimadoe

1993, World Sales

Dějiny Jaroslava Šabaty

2007, World Sales

Jak si zasloužit princeznu

1995, World Sales

Malostranské humoresky

1996, World Sales

Sejdeme se v Eurocampu

2006, World Sales

Co chytneš v žitě

1998, World Sales

Indián a sestřička

2006, World Sales

Eine kleine Jazzmuzik

1996, World Sales

Únos domů

2002, World Sales

Král Ubu

1996, World Sales

Kolja

1996, World Sales

Ceremoniář

1996, World Sales

Mňága - Happy End

1996, World Sales

Nonstop

1998, World Sales

Cesta z města

2000, World Sales

Pupendo

2003, World Sales

Žiletky

1994, World Sales

Rozpomínání

2006, World Sales

Lotrando a Zubejda

1997, World Sales

Saturnin

1994, World Sales

Musím tě svést

2002, World Sales

Hledači pevného bodu

2002, World Sales

1996, World Sales

Je třeba zabít Sekala

1998, World Sales

Skřítek

2005, World Sales

Městečko

2003, World Sales

Prodáno

2005, World Sales

Někde je líp

2003, World Sales

Městem chodí Mikuláš

1992, World Sales

Začátek světa

2000, World Sales

Kráva

1996, World Sales

Císař a tambor

1998, World Sales

Události Pavla Štechy

2006, World Sales

Poslední přesun

1995, World Sales

Golet v údolí

1995, World Sales

Nesmrtelná teta

1993, World Sales

Zdivočelá země

1997, World Sales

Do nebíčka

1997, World Sales

Sametoví vrazi

2005, World Sales

Řád

1994, World Sales

O perlové panně

1997, World Sales

Kruh

2001, World Sales

Hrad z písku

1994, World Sales

Druhý život Lidic

2002, World Sales

Pramen života

2000, World Sales

Jak chutná smrt

1995, World Sales

Cesta peklem

1995, World Sales

Cesta pustým lesem

1997, World Sales

Potížistky

2007, World Sales

Horem pádem

2004, World Sales

Má je pomsta

1995, World Sales

Akáty bílé

1997, World Sales

Divoké včely

2001, World Sales

Konec světa v srdci Evropy

2002, World Sales

Želary

2003, World Sales

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás